Anja Bruggink

Oefentherapeute Anja Bruggink

Vanaf half september neem ik waar voor collega Willeke Dijkhuizen. Van mei tot en met november 2018 werkte ik ook al met veel plezier bij de praktijk Oefentherapeuten Amersfoort, als waarneemster voor Ynske Heddema.

Na het behalen van mijn bewijs van bevoegdheid in 1996 had ik lange tijd een eigen praktijk in Zwolle en tegenwoordig in Almere-Buiten. Daarnaast heb ik diverse waarnemingen gedaan. Ik heb twintig jaar zwangerschapscursussen verzorgd in Emmeloord en Dronten en geef regelmatig Pilates lessen.

Ik ben lid van het Netwerk Chronische Pijn (https://netwerkchronischepijn.nl) en van het Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten (https://www.slaapoefentherapie.nl)

Ik ben allround oefentherapeut en ik heb vooral ervaring met de behandeling van chronische pijnklachten, bekkenbodemproblematiek, slaapproblematiek, BPPD, scoliose, rug- en schouderklachten. Samen met u als patiënt aan waardevolle doelen te werken geeft mij voldoening en zeker wanneer dit resulteert in uw verbetert functioneren. Ik ga graag met u aan de slag!

In mijn vrije tijd doe ik graag aan tennis, hockey, skiën en wandelen.