Oefentherapie Cesar

Wat is Oefentherapie

OefentherapieOefentherapie is een para- medische behandelmethode, gericht op het behandelen van of het voorkomen van klachten door onjuiste en/of belastende houdings- en bewegingsgewoonte, al dan niet veroorzaakt door een afwijking of ziekte.
Het doel van oefentherapie is de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van ieders - strikt persoonlijke - bewegingsmogelijkheden en rekening houdend met de bepaalde situatie waarin een ieder zich bevindt (leef- en beroepsomstandigheden).
Iedereen die naar de oefentherapeut gaat weet precies wat hij krijgt, namelijk: Oefentherapie. Het aanbod is glashelder, elke cliënt krijgt gegarandeerd een behandeling op maat. Centraal staat het bevorderen van eigen deskundigheid - bij de oefentherapeut leer je de gebruiksaanwijzing van je eigen lijf kennen.
Tijdens de Oefentherapie leert u het geleerde in te passen in uw dagelijks leven: werk, huishouden, hobby of sport. U wordt kenner en behandelaar van uw eigen klachten. Met als resultaat een gezond bewegingsgedrag dat (nieuwe) klachten in de toekomst voorkomt!

Oefentherapie

Unieke aanpak

De unieke punten van oefentherapie zijn:

Verwijsindicaties

Oefentherapie

e-Consult

Er kan kosteloos advies worden gevraagd aan de oefentherapeut op het gebied van houding en beweging via de contactpagina en via de mail.

Locatie oefentherapie

De praktijk voor Oefentherapie vindt u:

Cartesiusstraat 2
3817 XP Amersfoort


En:

Noordewierweg 84
3812 DM Amersfoort

U kunt zowel met als zonder verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht. Een afspraak kunt u maken door op werkdagen telefonisch contact op te nemen tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Spreek gerust de voicemail in als er niet opgenomen wordt. Het kan zijn, dat we op dat moment bezig zijn met een behandeling. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Voor meer informatie

Site Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck